Over Simone

HET GEHEIM VAN DE KUNST IS DAARIN GELEGEN, DAT MEN NIET ZOEKT MAAR VINDT… Pablo Picasso

Zelfportret

Schilderen en tekenen is al lang mijn passie en sinds 2010 draag ik dat uit naar de buitenwereld in de vorm van exposities en deelname aan kunstroutes, kunstmarkten en wedstrijden. Schilderlessen heb ik o.a. gevolgd in Middelburg bij Andries Minderhout en in Breda bij Raymond Assink.

Op mijn site vindt je schilderijen in verschillende technieken, zoals acryl met paletmes en fijnschilderwerk met olieverf. Ik ga voor mijn werk op pad met mijn fototoestel, een stad in of de natuur en werk het in mijn atelier uit tot een realistisch of abstract schilderij.

Portretten maak ik in opdracht, bijvoorbeeld een portret van een kind of kleinkind of een portret van een overleden dierbare.

Pentekeningen maak ik o.a. van boerderijen en oude stadsdelen. In opdracht maak ik een pentekening van een huis, bijvoorbeeld na een verhuizing. Het oude huis wordt dan vereeuwigd.

In Zeeland voel ik mij thuis, omdat ik daar het grootste deel van mijn jeugd heb doorgebracht. Ik ben gek op het strand, de zee en de duinen en de prachtige luchten. Daarom heb ik een apart menu item met Zeeland.